top of page

Group

Public·9 members

Vindecarea Celor 5 Rani Pdf 20


Vindecarea celor 5 rani pdf 20
Vindecarea celor 5 rani este o carte scrisă de Lise Bourbeau, o specialistă în dezvoltare personală și fondatoarea școlii Ascultă-ți Corpul. Cartea abordează tema vindecării emoționale și spirituale prin conștientizarea și depășirea celor cinci răni ale sufletului: respingerea, abandonul, umilința, trădarea și nedreptatea.


Download Zip: https://urluso.com/2w2Xem


Cartea este o continuare a bestsellerului Cele 5 rani care ne împiedică să fim noi înșine, în care autoarea prezintă caracteristicile fizice, emoționale și mentale ale persoanelor care suferă de aceste răni, precum și modalitățile de a le recunoaște și de a le accepta. În Vindecarea celor 5 rani, autoarea propune o metodă practică și eficientă de a vindeca aceste răni prin diminuarea ego-ului, care este cel mai mare obstacol în fața vindecării.


Cartea este structurată în opt capitole, în care autoarea explică în detaliu fiecare dintre cele cinci răni, cauzele lor, consecințele lor asupra vieții personale și profesionale, precum și pașii necesari pentru a le vindeca. De asemenea, cartea conține numeroase exemple, exerciții și sfaturi practice pentru a ajuta cititorii să își schimbe percepția asupra lor înșiși și asupra celorlalți, să își elibereze emoțiile negative și să își exprime adevărata esență.


Vindecarea celor 5 rani este o carte care se adresează tuturor celor care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții, să își vindece rănile sufletești și să își găsească pacea interioară. Cartea este disponibilă în format pdf pe mai multe site-uri web, printre care:  • [Academia.edu], unde se poate descărca gratuit cartea în limba română.  • [FlipHTML5], unde se poate citi online cartea în limba română.  • [Archive.org], unde se poate descărca gratuit cartea în limba română.
Sper că v-a plăcut articolul meu despre Vindecarea celor 5 rani pdf 20. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să mi le scrieți. Voi fi bucuros să vă răspund. ?
  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page